Inloggen

OP=OP! Scoor de beste deals in onze Uitverkoop! Gebruik de code: OPISOP vóór 30 september 2024 bij jouw bestelling voor 15% korting op deze geselecteerde artikelen.

Kaarsen gedecoreerd op 3 manieren

Kaarsen gedecoreerd op 3 manieren
Geplaatst op 10-9-2024 door Safira

240053
Maak persoonlijke kaarsen met drie verschillende decoratietechnieken. Teken patronen met kaarsenpennen rechtstreeks op de kaarsen, rol de kaarsen op met verf bedekt bakpapier of doop ze in gesmolten kleuren om een uniek marmereffect te creëren. Elke kaars wordt een kunstwerk op zich dat je kunt gebruiken als interieurdecoratie.

Stap 1

Bereid het buisje eerst voor op gebruik. Verwijder de grote transparante dop en schroef de andere transparante dop los. Trek vervolgens de kleine witte punt eruit.

Stap 2

Bereid het buisje eerst voor op gebruik. Verwijder de grote transparante dop en schroef de andere transparante dop los. Trek vervolgens de kleine witte punt eruit.

Stap 3

Creëer een prachtig kleureffect op uw kaarsen door de roze en lichtblauwe kleuren op een stuk bakpapier te spuiten, zoals op de afbeelding.

Stap 4

Rol de kaars door de kleuren tot hij bedekt is met verf en laat hem drogen. De opgedroogde kleur is iets donkerder, zoals te zien is op de kaars rechts.

Stap 5

Maak een bloem door vijf stippen in een ring te maken.

Stap 6

Verspreid de verf nu met het penseel vanaf het midden van de stip naar buiten om een blaadje te maken. Herhaal dit bij alle stippen.

Stap 7

Werk de bloem af door een blauw puntje in het midden aan te brengen.

Stap 8

Je kunt ook stippen maken op de kaarsen. Teken stippen direct op de kaarsen met de twee kaarsenstiften, afwisselend lichtblauw en roze.

Stap 9

U kunt ook stippen maken op de kaarsen. Teken stippen direct op de kaarsen met de twee kaarsenstiften, afwisselend lichtblauw en roze.

Stap 10

Giet kokend water in een grote kom tot deze bijna vol is.

Stap 11

Giet de gesmolten kaarsenverf in de kom met kokend water.

Stap 12

Rol één uiteinde van de kaars rond in het water met de kleurstof erin.

Stap 13

Haal de kaars uit het water.

Stap 14

Rol het andere uiteinde van de kaars rond in het water met kleurstof en neem hem dan uit het water. Laat de kaars afkoelen en hij is klaar voor gebruik.

CC Hobbyset Kaarsen Decoreren Versierde Spitse Kaarsen
CC Zeep Smeltpan van glas 500 ml
CC Reserve Pan Vasthouder

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen