Inloggen

OP=OP! Scoor de beste deals in onze Uitverkoop! Gebruik de code: OPISOP vóór 30 september 2024 bij jouw bestelling voor 15% korting op deze geselecteerde artikelen.

Schilderen met Tombow Dual Brush Pennen

Schilderen met Tombow Dual Brush Pennen
Geplaatst op 28-8-2024 door Safira

240048
Deze brushpennen van Tombow zijn ideaal om prachtige aquarelcreaties mee te maken. Door middel van de Blender meng je gemakkelijk kleuren of verzacht je de kleur met de “fade-out” techniek. De brushpennen zijn heel zacht waardoor je dikke of dunne lijnen kunt zetten. Het mooiste is om de brush te gebruiken op aquarel papier of in ieder geval wat dikker papier.

De Veelzijdigheid van de Tombow Brushpennen

De pennen zijn ideaal voor handlettering, doodlen, schrijven en bullet-journaling. De inkt is namelijk net als een stift, minder vloeibaar en droogt snel op. Deze pennen zijn ook te blenden. Het beste is om dit te doen met de stiften zelf en hier geen watermarker voor te gebruiken, het papier kan dan kapot gaan.

De Tombow Dual Brush Pennen zijn pennen op waterbasis. De pennen hebben aan de ene kant een brush pen en aan de andere kant een harde tip, waardoor ze heel veelzijdig zijn.

De fudenosuke pennen zijn prachtige pennen om mee te tekenen, te handletteren en voor bullet-journaling. Ze zijn er in twee soorten. De pennen met een zachte punt geven wat extra dynamiek aan je lijnwerk en de pennen met een harde punt maken mooie strakke lijnen. De pastel pennen zijn geweldig op zwart papier. De kleuren zijn na enkele seconden zichtbaar en geven een extra wauw effect aan je tekening op donker papier.

stap 1

Stap 1

Maak als eerste een lichte schets van jouw ontwerp. Dit zal een leidraad zijn voor jouw tekening.

stap 2

Stap 2

Je kunt de pennen op verschillende manieren laten blenden. Dit kan door op het papier de kleuren over elkaar heen te gebruiken.

stap 3

Stap 3

Of gebruik de kleurloze Blender pen om de kleuren te laten verlopen. Je kan eventueel ook een watertank penseel gebruiken.

stap 4

Stap 4

Je kunt de Blender ook gebruiken om een kleur naar een lichtere tint te laten verlopen. De zogehete Fade-out methode.

stap 5

Stap 5

Herhaal de stappen van vermengen...

stap 6

Stap 6

en van blenden tot je jouw gewenste resultaat hebt. Laat drogen als je in meerdere lagen wilt werken.

stap 7

Stap 7

Tot je tevreden bent met het resultaat. Het kan natuurlijk wat oefening kosten, maar dat is juist het leuke aan het uitproberen van een nieuwe hobby of techniek.

stap 8

Stap 8

Als laatste voeg je een omlijning toe met de Fudenosuke Brushpen met harde punt.


Video

Bekijk hier nog meer technieken met de Tombow Dual Brushpennen

Tombow ABT Dual Brush Pen
Tombow ABT Dual Brush Pen N00 Blender
Tombow Fudenosuke Brush Pen Hard Tip Zwart
Cretacolor Cleos Grafietpotlood 3B
Aquarelblok A5 180 gr Wit 20 vel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen