Inloggen

OP=OP! Scoor de beste deals in onze Uitverkoop! Gebruik de code: OPISOP vóór 30 september 2024 bij jouw bestelling voor 15% korting op deze geselecteerde artikelen.

Kleur met Karin Deco gelpennen en Brushmarkers PRO

Kleur met Karin Deco gelpennen en Brushmarkers PRO
Geplaatst op 6-8-2024 door Safira

240044
Gebruik het gemak van de dekkende Deco gelpennen van Karin en hun balpen punt waardoor de inkt uit de gelpen rolt, samenmet de vloeiende punt van de Karin Brushmarker PRO om jouw mooiste kleurplaten in te kleuren. Niet alleen leuk, maar ook rustgevend voor de hersenen.


Kleurplaat met een twist

De kleurplaat is ingekleurd met de Karin Decogel 1.0 gelpennen in combinatie met de professionele brusmarkers met een flexibele nylon penseelpunt. De combinatie geeft een extra look aan de tekening.
De gelpennen zijn ideaal voor de kleine oppervlaktes en om high-lights te creëren in je tekening. De brushmarkers zijn perfect voor de grotere oppervlaktes. Met de spitse punt kun je ook de kleine hoekjes netjes afwerken.

Rollend over de tekening

De gelpennen hebben een ballpoint waardoor de inkt over de tekening rolt. Door de vloeibare inkt hoef je weinig moeite te doen om de inkt op het papier te krijgen. De inkt is zeer dekkend, hierdoor kun je sommige delen van de tekening benadrukken zodat er diepte komt in de tekening, of kleur delen in met de gelpennen om accenten te leggen op bepaalde onderwerpen in de tekening.
Doordat de inkt zeer dekkend is, kan het zo zijn dat de inkt over de zwarte lijnen gaat. Die lijnen vervagen hierdoor. Wanneer dit gebeurt kun je met je vinger de inkt gelijk wegvegen.

Grote oppervlaktes

DVoor de grote oppervlaktes zijn de Karin Brushmarker Pro markers ideaal. Door de markers op hun zij te leggen kun je het vak sneller vullen. Ook kan de inkt zo mooi verspreiden en krijg je weinig tot geen strepen in je werk. De Brushmarkers Pro zijn dekkend waardoor je tekening een egale uitstraling krijgt.

stap 1

Stap 1

Deze leuke kleurplaat van Fridolin kleuren we in met de combinatie van Deco gelpennen en Brushmarkers PRO van Karin. Beide stiften hebben hun eigen eigenschappen die handig zijn voor het inkleuren van en kleurplaat.

stap 2

Stap 2

Hier zijn we begonnen met de Deco gelpennen Milky Way groen en geel. De gelpennen hebben een dekkende eigenschap waardoor ze niet alleen op zichzelf heel mooi zijn, maar ook over bijvoorbeeld de Brushmarker PRO gebruikt kunnen worden als deze is opgedroogd.

stap 3

Stap 3

Hier hebben we het hart ingekleurd met de Deco gelpen Milky Way roze en een Decogelpen Metallic in B. roze.

stap 4

Stap 4

Je kunt de gelpennen ook gebruiken om accenten te geven in plaats van een gebied helemaal in te kleuren zoals we hier bij de wolkjes hebben gedaan.

stap 5

Stap 5

De Brushmarkers PRO zijn minder dekkend en kun je in kleurintensiteit opbouwen. Hier zijn ze handig om grotere gebieden in te kleuren of gebieden waar je wat makkelijker over de zwarte lijnen wilt kunnen kleuren.

stap 6

Stap 6

Wissel af tussen de Deco gelpennen en de Brushmarkers PRO voor een leuk effect die elkaar complimenteert. De Milky Way gelpennen hebben en mat effect. De Metallic gelpennen hebben een metallieke glinstering en de Star Sparks gelpennen hebben een glitter afwerking.

stap 7

Stap 7

En zie hier het mooie eindresultaat.

Video

Bekijk de video voor meer uitleg over de Deco Gelpennen van Karin.

Fridolin Coloring Art Kit 4 Kleurplaten met Lijst 15x15 cm James Rizzi
Karin Decogel 1.0 Gelpen Metallic
Karin Decogel 1.0 Gelpen Milky Way
Karin Decogel 1.0 Gelpen Star Sparks
Karin Brushmarker Pro

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen