Inloggen

OP=OP! Scoor de beste deals in onze Uitverkoop! Gebruik de code: OPISOP vóór 30 september 2024 bij jouw bestelling voor 15% korting op deze geselecteerde artikelen.

Fluid string art met Karin Brushmarker PRO

Fluid string art met Karin Brushmarker PRO
Geplaatst op 3-7-2024 door Safira

240041
Maak prachtige abstracte schilderingen in aquarel stijl. Door gebruik te maken van de Karin Brushmarker Pro, met hun heldere kleuren en vloeiende inkt, kunnen kunstenaars unieke en levendige creaties maken.

stap 1

Stap 1

Knip een stuk garen af en kleur deze in met een Karin Brushmarker PRO. Je kan kiezen voor 1 kleur, maar je kunt ook meerdere kleuren gebruiken.

stap 2

Stap 2

Leg het draad voorzichtig en in verschillende bochten op het papier. Verschillende kronkels geven een eigen en uniek resultaat.

stap 3

Stap 3

Vouw het papier dubbel en oefen druk uit op het papier. Houd 1 stukje van het garen met je andere hand onderaan in het midden van het papier beet.

stap 4

Stap 4

De druk moet niet te groot zijn, maar groot genoeg dat het blad niet weg kan glijden. Trek nu rustig het garen recht naar beneden. Probeer niet mee te gaan met de beweging van het garen.

stap 5

Stap 5

Je kan ook een dikker touw gebruiken. Het is dan aan te raden om met een tankpenseel langs het touw te gaan om deze goed nat te maken en de kleur goed kan afgeven.

stap 6

Stap 6

Leg het touw in verschillende bochten.

stap 7

Stap 7

Vouw het papier dubbel, leg 1 hand op het blad en de andere hand trekt het touw uit het blad.

stap 8

Stap 8

Laat het geheel drogen. Zo kan je verschillende abstracte vormen proberen te maken en kleuren te gebruiken.

Video

Bekijk de video.

Karin Brushmarker Pro
Watertank Penselen 10ml 3 stuks
Happy Moments Gekleurd Karton A4 220 gr Wit 10 vel
CC Natuurlijk Hennep Touw 100 m Naturel

Winkelmandje

Wis filters

Filter

Annuleren
Bevestigen